Travessa Cavalls del vent LLUIS ESTASEN (1640 m)- PRAT D’AGUILÓ (2010 m)

L’any passat amb l’Ignasi, la Carme, l’Arnau i la Gemma vam fer Carros de foc i l’experiència em va agradar molt. La travessa de cavalls del vent feia temps que la volia fer i quan vaig veure que la Gemma buscava gent pel facebook per fer-la no vaig dubtar i aquí em teniu. la vam fer en sentit horari, en el sentit contrari que surt a la seva web i això ens va comportar algun problema, les marques taronges estan pensades molts cops en un únic sentit….

El dissabte 27 de juliol es el dia que comencem la travessa, a les 5 de la matinada passo a buscar la Gemma i arribem al parking del refugi de Lluís Estasen pels voltants de les 8 del matí. Carreguem les motxilles a l’espatlla i som-hi!!!! quan arribem al refugi Lluís Estasen fem una paradeta per esmorçar i fer un cafeto.

P7270004
Amb la Gemma la refugi Lluís Estasen

Arrenquem pels voltants de les 9 del matí i una tònica en aquesta travessa es que les sortides dels refugis son problemàtiques i quan miro el track veig que no anem pel camí correcte, tenim d’anar per una pista paral·lela, però, que no i podem accedir fàcilment fins que trobem una pas i ens reincorporem al camí correcte.

La pista va pujant suaument fins que arribem a un sender i la pujada ja pica una mica. Les vistes son impressionants enrere nostre tenim l’imponent Pedraforca!!!

P1020981
L’imponent Pedraforca

De camí al Pas de Gosolans, el punt més alt d’aquesta etapa passem pel pas de Cortils, un pas una mica estret amb molta pedra on tenim cura de no ensopegar,de sobte les marques taronges desapareixen o almenys nosaltres no les veiem, miro el track i tornem a estar fora del bon camí!!!! per no tornar enrere fem tot el camí fins Gosolans camp a traves sense gaires problemes.

P1020985
Bretxa de Cortils

Un cop a Gosolans comencem una forta baixada fins el refugi Prat D’aguiló, es una baixada força tècnica i em de parar molta cura de no relliscar, la Gemma o te més fàcil, ella porta pals, però, jo com no estic acostumat a anar amb pals he preferit no pendrel’s, també porto una motxilla molt petita, de nomes 17l i davant una altre petitona de 5l.

P7270041
Pas de Gosolans

Veure el refugi de Prat d’aguiló ens esperona i tot la dificultat i la forta pendent fem els 1,9km que ens queden fins el refugi en un tres i no res. Aquí fem una paradeta per dinar i jo aprofito per comprar una coca cola, la glucosa m’anirà força be per encarar la segona etapa del dia.

P7270044
Refugi Prat d’aguiló


Resum de l’etapa d’avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *