Travessa Cavalls del Vent Gresolet (1280 m)-Lluis Estasen (1640 m)

Arribem al refugi de Gresolet pels voltants de les 14:00, per finalitzar la travessa ja nomes ens queda pujar al Refugi de Lluis Estasen, però, uff ens queden uns 570m de desnivell positiu en poc més de 3 km.!!!!! tot una senyora pujada….

Jo quan son les 14:00 m’entra gana i necessito menjar abans de la última pujada i em demano un entrepà de truita a la francesa i mentre me’l menjo com jo vaig més lleuger la Gemma comença a tirar i finalment arranco del refugi pels voltants de els 14:40

2013-07-30 14.39.17
Calavera sortint dl refugi

Primer es tot baixada, uff, la pujada encara estarà més concentrada….., fins que creuem un rierol i comença la pujada forta. Anem per camí estret entre faigs i pins i força quantitat d’aigua. Al costat esquerre tenim precipici i al dret un mur de roca que fa que el GPS perdi senyal i es torni boig (He tingut de corregir manualment el track)

P1030130
Rierol pujant cap Estassen

A mitja pujada atrapo la Gemma i anem pujant plegats el que falta de tram, la pujada es imponent i les vistes extraordinàries. Finalment arribem a una pista, la mateixa on fa 4 dies vam aparcar el cotxe i fem la última pujada, ja veiem el refugi, però, perdem les marques taronges i acabem pujant al refugi camp a traves…

2013-07-30 15.23.32
La Gemma en plena pujada

Finalment arribem al refugi pel voltant de les 16:00, em pujat més ràpid dels que ens pensàvem. Ens abracem i fem la foto de rigor davant el refugi de Lluis Estassen. Han sigut 4 dies molts intensos i realment se m’han fet curts, han passat volant!!! Quan fas lo que t’agrada el temps passa volant…ara toca pensar quina travessa fem el pròxim any, l’any passat vam fer Carros de foc i li estic agafant el “gustillo” a això de les travesses i dormir en refugis.

P1030132
Al refugi Estasen

Ara nomes ens queda travessar mig Catalunya en cotxe, sortim direcció Manresa buscant l’eix transversal fins Tàrrega i d’allí Montblanc i la Selva, una mica més de 200km, arribem a la Selva als voltants de les 20:00 una hora prou bon per desfer la bossa una bona dutxa un bon sopar i desprès de 3 nits fora tornar a dormir al meu llit, que jo sóc dels que lis costa dormir fora del seu llit.


Resum estapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *